Even voorstellen – Ons Team

Plastisch Chirurg

Dr. Etienne Lommen

Etienne Lommen heeft samen met Dehvyathe Xaviera Han (kortweg Dex) in de jaren ’90 de basis gelegd van het verwijderen van tattoos met de lasertechniek. In die tijd deed niemand dat nog. Zij waren de grondleggers van het tattoo laser verwijderen in Nederland. De combinatie met een huidarts, plastisch chirurg en tatoeëerder beek uniek. Alle aspecten die essentieel zijn voor het vakkundig verwijderen van een tattoo komen zo samen: kennis van de huid en de verschillende huidtypes, kennis en ervaring met de lasertechniek, kennis van de ontwikkeling van tattoo verfpigmenten, kennis van technische vaardigheden van het tatoeëren zelf.
Door de jaren is er veel veranderd op het gebied van lasertechniek, maar ook met name in het scala van de tattoo verfpigmenten. Door als duo samen te opereren konden zij heel elkaar goed coachen, onderzoeken en verklaren waarom elke tattoo tijdens het laser verwijderen anders kan reageren.

Dr. Etienne Lommen (1959) werd opgeleid in Groningen en is gepromoveerd op het onderwerp ‘kunsthuid’, waarop ook een patent werd verkregen. Hij heeft 15 jaar voor de Schoemacherkliniek in Scheveningen gewerkt en in die tijd ook meerdere keren meegedaan met het programma ‘Make me Beautiful’ waarbij hij tweemaal de eerste prijs won voor de meest geslaagde cosmetische operatie. De laatste 12 jaar is hij werkzaam geweest bij Bergman Clinics in Den Haag (Bey Clinics).

Tattoo Artist

Dehvyathe Xaviera

Andy en Dehvyathe Xaviera (kortweg Dex ) zijn al sinds 2001 samen. Tattoo Dex is in Rotterdam al ruim twintig jaar een begrip. Eind jaren ’90 was Dex werkzaam in de tattoozaak van haar vader aan de Pleinweg. Tegelijkertijd begonnen vader en dochter als eersten in Nederland met het weg laseren van tatoeages en werden daarmee de grondleggers voor dit vakgebied in Nederland.
Zij werden daarbij intensief begeleid en opgeleid door plastisch chirurg Dr. Etienne Lommen die in het ziekenhuis zelf ook met de laser van Quanta System werkte. Daarna hebben Dex en Dr. Etienne Lommen stap voor stap alle kennis en ervaring op Andy Han overgedragen en hem daarna intensief in de praktijk begeleid.

Dehvyathe Xaviera (kortweg Dex )
Dex heeft in 2010 besloten te stoppen met piercen en laseren en zich alleen nog maar met haar passie bezig te houden: het ontwerpen en tatoeëren.

Tattoo Laser Expert

Andy Han

Andy richt zich sedert 2010 fulltime op het laser verwijderen van tattoos en verricht sinds 2018 één dag in de week gratis het werk voor de stichting SPIJT VAN TATTOO. Professioneel en oordeelkundig verwijderen van tattoos door middel van laseren is zijn dagelijks werk en zijn kennisgebied.